Rreth BAU Market

Rreth BAU Market

 • BAU MARKET është sektor i Al-Trade Sh.p.k, i cili në kuadër të tij zhvillon aktivitetin për: Shitjen e Materialit Ndërtimor në Qendrën Tregtare për Shitjen e Materialeve Ndërtimore BAU MARKET, qendra e parë dhe e vetme në Kosovë.
 • Tani me tre pika të shitjes
  - Prishtinë 
  - Fushë Kosovë
  - Drenas
 • Tek ne mund ti gjeni “Të gjitha në një vend”.
 • Ne shesim materialet dhe dimë të gjitha specifikat për materiale ndërtimore. Ne jemi në rrjedha me zhvillimet teknologjike të prodhimit të materialeve. Materialet përfshijnë të gjitha fazat e ndërtimit dhe shërbimi është shumë efikas, kualitativ dhe i shpejtë.
 • BAU MARKET, me depot moderne në Veternik, Prishtinë, magj. Prishtinë-Ferizaj km i 3-të, mbulon me shpërndarje të materialeve ndërtimore tërë regjionin e Prishtinës me komunat përcjellëse dhe gjithashtu edhe tërë regjionin e Kosovës.
 • BAU MARKET, përbëhet nga këta sektor për shitje të materialeve:
  • Material Ndërtimor
  • Material për Meremetim
  • Material Elektrik
  • Ujësjellës dhe Kanalizim
  • Sanitari dhe Keramik
  • Ngrohje Qëndrore dhe Ventilim
  • Vegla Pune
  • Kopsht
  • Mobileri
  • Pasije Shtepiake
  • Paisje për amvisëri
  • Hixhien etj...